Hemska höstväder!!

Hej igen! Dags att sova egentligen för i morgon har jag bokat tvättstugan! :) Idag åkte jag och Emma ut till malinskog med vovvarna! Trots att det hemska vädret piskade oss i ansiktet, blötte ner våra kläder och våra hundar...log vi... i ren protest ;) spenderade några minuter vid agillity hinderna :) Wille hoppade två (väldigt låga) hinder! Han förstod direkt vad han skulle göra... Fast det är klart... Han har ju tjuvkikat lite på Tuva ;) Nu längtar jag till våren, fylld med kurser och mera träning... :) Godnatt!! :)

Det blir inte alltid som man tänkt sig....

Haha!

Jag var visst inte så duktigt med filmandet förra helgen, men tro mig jag försökte... men det är inte lätt att filma och träna samtidigt! Men nu har jag kommit på att jag kan filma med min dator, så då behöver jag ju bara trycka on och off! Det måste ju till och med jag klara! ;)

---♥---♥---♥---♥---♥---

Ikväll ska vi gå på stan, det är "tändning" av storgatans jul/vinter belysning ikväll - "sveriges längsta storgata" till och med ;) Affärerna har öppet till 20.00 och det brukar vara lite uppträdande och sådant. Jätte kul ska det bli, får se om Wille tycker det är lika kul som matte... ;)
Och för att inte MISSA: kl 20,00 sitter vi bänkade framför "Bingolotto - 20 år" ;) Hoppas på MILJONER!



//Sanna :)


Filma mera!

Hejsan igen!

Ville bara säga att imon ska jag försöka filma Wille lite när vi tränar lite olika komandon, för gud va mycket roligare det är att ha en film än 1000 foton! Blir så äkta och verkligt med videon!

Förhoppningsvis ska jag lägga upp den här sen, om jag lyckas komma på hur man laddar upp den!

Så håll utkik så dyker det nog upp en video i helgen! :)

/Sanna


Vilken härlig höst!

Hejsan!

Aldrig förr har jag älskat hösten som jag har gjort detta året... det är ju så underbart att kravla sig ur sängen, bara slänga på sig första bästa kläderna och kasta sig ut i morgon kylan!

Wille är i princip rumsren, iaf här hemma... ;) han kan nu "sitt" och "stanna" som flytande vatten... "Ligg" funkar bra om man visar med handen... och "Hit" funkar oftast! ;) Vi har precis börjat träna på att "Hit" betyder att man ska komma och sätta sig på vänster sida!

Min prins är med andra ord super duktig och jag tycker nog att jag sköter mig skapligt jag med, ;) än så länge... men kan inte undgå att längta lite efter valpkursen i vår! :):) hur det nu blir med det... kanske får gå fortsättning direkt iom att han hunnit bli rätt "gammal" i april!

Men men... det är en senare fråga!

Här kommer iaf en bild på Matte's snygga kille<3

15 veckor:


RSS 2.0