Tacco-kväll!

Hejsan hoppsan! :)

Idag har syster och jag gått runt stan med vovvarna, wille har sovit sen vi kom hem... helt slut ;) men sköönt var det! :)
Nu har jag plockat lite här hemma för ikväll får jag och sambo gäster! Mamma och filip kommer på tacco! Myysigt! Nu ska jag köra mitt pass med hantel-träning här hemma innan jag hoppar in i duschen!
Wille växer så det knakar, alla valptänder är borta, kulorna och trillat ner och han har börjat lyfta på benet när han slår en drill! ;D haha min lille MAN ;)

Om det är någon som vet hur man laddar upp videoklipp på bloggen så får ni gärna kommentera och berätta!

Kram Sanna och Wille!


Tisdag 3/1 2012

Jisses... Jag är visst inte så bra på att blogga.. Tänker alltid att jag ska uppdatera men jag vet liksom inte riktigt vad jag ska skriva/berätta... ;)

Hoppas Du hade en God Jul och att Du får ett Gott Nytt 2012!

Nyår firades lugnt för en gång skull, ;) Jag och Rasmus var hos mamma och firade det nya året.. Mycket mat och lite dricka, sedan kollade vi på fyrverkerierna på avstånd! Wille var såå duktig, märkte inte av varken ljud eller ljus ifrån smällarna.. Nja, bara liiten reaktion på "finalen" annars inget! Han satt bara ovh tittade på mig och ville ha lite mer godis ;) söt!

Nytt år, nytt års-löfte! Kan sammanfatta det med "hälsosammare liv"! tack vare Wille har jag ju nu en rejäl andledning till att motionera mer :)<3

Lägger upp 2 bilder på kissarna från sommaren 2011 när vi var ute på äventyr! :)

Ha det bra till nästa gång!

Kram Sanna


RSS 2.0