Underbara söndag!

Igår var bästa söndagen på länge!
Wille och jag följde med mamma ut till sommarstugan för att hälsa på mormor och morfar, och njuta lite av frisk sjöluft och få lite sommarkänslor... Men det var rätt kyligt där ute så vi fick nog mer vårkänslor ;)
Wille var så lycklig och till en början visste han knappt vart han skulle ta vägen!! 3000 kvm att springa och busa på, plus hela skogen efter tomtgränsen! Ni kan förstå att han sprang, skuttade och verkligen levde livet!! :)


All in!

Ikväll är det "Tisdags träning" ute i hundklubben! Om jag bara hinner klart med tvättstugan ska Wille och jag åka ut!

Tisdags träningen är för alla, oavsett om man är nybörjare eller elit... Man hjälps åt att träna på olika lydnads moment tillsammans och är otroligt bra träning för hundarna, (och ägarna) iom att det är så mycket störningar runt omkring!
Visst låter det kul? :)
Men varför ska man vara så rädd för att göra bort sig??

Ajaaa, ikväll (om vi hinner dit) satsar Wille och jag "all in" och hoppas på att vi inte skämmer ut oss alldeles! ;D

Kram
Sanna & Wille


Snart dags för prov!

Tiden går så otroligt fort!! Nu har Wille och jag redan klarat av 5 gånger av Allmänlydnadskursen! Nu är det bara 3 gånger kvar... Varav 1 gång består av själva slutprovet... Det så kallade "Allmänlydnadspasset". Idag när jag och Wille var ute och joggade/gick en sväng i skogen övade vi lite nosaktivering och sitt/ligg-stanna! Vi måste börja träna lite nu så vi glänser på provet ;D
Därför ska jag inte skriva mer nu utan sova ist så jag kommer upp skapligt och kan åka ut till hundklubben och träna lite... :) även lite slalom som ska bli vårat "valfria moment" på provet!! :)

Kram Sanna<3


17 vildar på språng!

Hejsan!

Kom på nu idag att jag glömde uppdatera i måndags efter kursen med Wille! :o så jag gör det nu ist! :)
I måndags var vi inte ute i Malinskog (vid klubbstugan) som vi brukar vara... Nej, då var det stads-träning som stod på schemat!
Först övad vi på att "sagt ord gäller", det är något jag MÅSTE öva/tänka på! Även om Wille är super duktig och sitter kvar (stannar) så står jag ändå där och med jämna mellanrum viskar "stanna"... Han är ju så duktig så jag måste börja se till att det funkar! :K sedan övade vi gå fint i koppel och hundmöten innan vi på slutet gjorde den stora övningen... Promenad på stan! Då ska tilläggas att vi var 17 st hundar och säkert 20 förare (ägare)!! Jag trodde faktiskt att det skulle bli ett mindre kaos, men (nästan) alla hundar traskade på i normalt tempo och slakat koppel... Inklusive Wille! :-D

Ikväll ska vi ha inflyttningsfest i våran nya lägenhet, (har nog glömt nämna att vi har flyttat)
Vår nya adress är Majorsgatan 22b, lägenheten är lite mindre men ändå så mycket bättre! Ska försöka lägga upp några bilder på den! :) Wille verkar trivas bra och det är skönt för jag och husse trivs kanon! :):)

Kram
Sanna
&
Hank "Wille" Williams


RSS 2.0